Сніданки (щодня з 10:00 до 13:00)

Фірмовий сніданок «І будуть Люди»
Ніжні яйця пашот подані на вершковому маслі з обсмаженими на грилі баклажанами та бланшованими томатами, додані скибочки печеного перцю та гострого чилі. Йогурт лабне додає свіжість та легку кислинку, а кінза, м’ята та мікрогрін люцерни надають аромату. Подається з бальзамічним соусом та хлібом на вибір. Вишуканий вибір для гурманів, що цінують багатошаровість смаків.

Трюфельний Бенедикт із беконом
Вишукана гармонія смаків! Підсмажені до золотистої скоринки бріоші, щедро вкриті насиченою трюфельною тартуфатою, створюють розкішну основу для страви. Хрусткий, рум’яний бекон додає апетитної солоності, яка чудово поєднується з ніжними яйцями пашот із шовковистим рідким жовтком. Усе покрите делікатним голландським соусом, що огортає компоненти кремовою, оксамитовою текстурою.

Бенедикт-де-Люкс на бріоші
Вишукана композиція, де м’які, злегка підрум’янені бріоші створюють досконалу основу для розкішного сніданку. Ніжні яйця пашот з оксамитовим рідким жовтком покриті шовковистим голландським соусом, забезпечуючи витончену кремову текстуру. Соковиті креветки, обсмажені на вершковому маслі до золотистої скоринки, або лосось, поєднуються зі свіжою пікантною руколою та соковитими томатами чері, що надають страві яскравості та аромату.

Вівсянка з яйцем пашот, сиром пармезан та трюфельною олією
Ніжна вівсянка на молоці з додаванням шпинату, пармезану та яйцем пашот. Приправлена смаженими фісташками, чорним перцем і руколою для насиченого аромату. З додаванням трюфельної олії.

Сирники з лососем та вершковим шпинатом
Ніжні солоні сирники, запечені до золотистої скоринки, подаються з вершковим соусом зі шпинатом, шматочками лосося та французькою гірчицею. Пармезан додає пікантності, а мікрогрін і кріп завершують страву свіжими нотками. Ситно, вишукано та по-сучасному.

Тост з розтопленим камамбером, прошутто і трюфельною олією
Апетитний тост із хрустким хлібом на вибір, змащений вершковим маслом і натертим часником для пікантного аромату. Розтоплений камамбер ніжно обіймає скибочки витриманого прошутто крудо, додаючи солонуватий смак. Свіжа рукола і чебрець підсилюють композицію, а краплі трюфельної та чилі олії надають страві вишуканого аромату. Додаткову текстуру забезпечують пластівці смаженого мигдалю, а ніжна малинова кулі додає легку ягідну кислинку для повноти смаку. Ідеальний вибір для тих, хто цінує контрастні поєднання та делікатні аромати.

Великий сніданок з курячими сосисками і грибами
Повноцінний сніданок з ароматними курячими сосисками, беконом, обсмаженими печерицями та ніжною бебі-картоплею. Доповнений смаженими баклажанами, шпинатом і чері, які надають яскравих барв і смакової гармонії.

Хрусткий тост з авокадо, яйцем пашот і лососем
Свіжий хрусткий тост із ніжним авокадо, яйцем пашот та слабосоленим лососем. Приправлений руколою, шпинатом, чері та оливковою олією для насиченого смаку. Посипаний смаженими фісташками і запашною копченою паприкою.

Омлет з овочевим рататуєм
Соковитий омлет з додаванням вершків та овочевого рататуя, приправлений руколою, пекоріно романо та чорним перцем для справжньої насолоди в кожному шматочку.

Сніданок з легким овочевим салатом
Легкий та поживний сніданок зі свіжим овочевим салатом з айсбергу, руколи, ніжної селери та моркви, порізаної соломкою. Подається з оливковою та соняшниковою олією, які підкреслюють природний смак інгредієнтів. До салату додаються соковиті томати чері, свіжі яйця та крихти пармезану, щоб зробити цей сніданок поживним і смачним. Ідеально для тих, хто прагне легкої та корисної страви на початок дня.

Карамельна вівсянка з томленою грушею
Авторська інтерпретація класичного сніданку: карамельна вівсянка з грушею, повільно томленою в витонченому лікері амеретто. Прикрашена мигдалевими пластівцями та свіжою м’ятою. Вишуканий ранковий делікатес.

Сирники з карамельним йогуртом та полуничним джемом
Традиційні українські сирники, подані з м’яким йогуртом лабне, карамельним соусом та домашнім полуничним джемом. Прикрашені м’ятою та мигдалевими пластівцями для витонченої хрусткої нотки.

Французький омлет з тартуфатою та карпатськими лисичками
Ніжний омлет із фермерських яєць на вершковому маслі з додаванням крем-сиру. Ароматна грибна основа та суміш смажених лісових грибів підкреслені вишуканою тартуфатою. Свіжість додають томати чері, мангольд, рукола та краплина запашного чебрецю.