Авторське осіннє меню🍂

Гарбузова панна-кота з карамеллю та апельсином
Кремова текстура гарбуза, збалансована яскравим апельсиновим акцентом та витонченим мигдалево-карамельним післясмаком.

Медальйони з телятини в гарбузовій інтерпретації з інжиром та горгонзолою
Ніжні медальйони з телятини подаються з оксамитовим гарбузовим пюре, яке делікатно підкреслює вершкову пікантність горгонзоли. Солодкуваті ноти інжиру поєднуються з легким гострим акцентом чилі, а трюфельна олія додає благородної глибини. Завершують композицію хрустке насіння гарбуза та вишуканий аромат осені.

Авторська піца гарбуз & прошуто & інжир
Авторська піца на ніжному гарбузовому бешамелі з вишуканим поєднанням гарбуза, вершкової горгонзоли та ароматних лісових грибів. Тонко нарізане прошуто, соковитий інжир і крапля трюфельної олії додають пікантної глибини, а свіжа рукола та насіння гарбуза завершують образ справжнього гастрономічного шедевра.

Гарбузовий крем-суп з тигровими креветками
Гарбузовий крем-суп з тигровими креветками- це поєднання ніжності й вишуканості. Оксамитова текстура гарбуза, легкий пряний акцент і соковиті креветки створюють гармонію, яка зігріває з першої ложки.
Ідеальна страва для затишного вечора.

Сезонне карпачо з інжиру
Ніжні скибочки стиглого інжиру у поєднанні з кремовою буратою та ароматним соусом песто. Свіжа рукола, хрустка фісташка та крапля бальзамічного крему створюють вишукану гармонію солодких, солоних і горіхових нот.
Холодні/гарячі закуски

Хумус зі свіжими овочами
Класичний хумус з оливковою олією, зеленню кінзи та пряною олією чилі, подається зі свіжими овочами та хрустким хлібом для занурення в кремову текстуру хумусу.

Ніжне філе норвезького оселедця з печеною картоплею
Ніжний оселедець у поєднанні з відварною бебі-картоплею, присмаченою червоним чилі та маринованою цибулею. Олія з орегано додає вишуканого аромату та пряного післясмаку.

Хрустка брускетта з ніжним паштетом і теплими грибами
Паштет викладається на хрусткий хліб, доповнений смаженими печерицями. Трюфельний мед та бальзамік додають солодкої пікантності. Прикрашено мікрогріном редису та листям мангольду, що надає страві барвистого вигляду і додаткового смаку.

Брускета з камамбером, прошутто і трюфельною олією
Апетитний тост із хрустким хлібом на вибір, змащений вершковим маслом і натертим часником для пікантного аромату. Розтоплений камамбер ніжно обіймає скибочки витриманого прошутто крудо, додаючи солонуватий смак. Свіжа рукола і чебрець підсилюють композицію, а краплі трюфельної та чилі олії надають страві вишуканого аромату. Додаткову текстуру забезпечують пластівці смаженого мигдалю, а ніжна малинова кулі додає легку ягідну кислинку для повноти смаку. Ідеальний вибір для тих, хто цінує контрастні поєднання та делікатні аромати.

Брускетти з лососем та авокадо на хрусткому хлібі
Хрусткі скибки хліба, змащені оливковою олією, із солоним лососем та кремовим авокадо. Каперси та копчена паприка надають витонченого аромату. Руккола, чорний перець і сік лайма завершують страву, додаючи легку кислинку і свіжість.

Буратта з пряними овочами з печі
Кремова буратта подається з печеними овочами: буряком, морквою та пастернаком, запеченими з масалою, мускатним горіхом та бальзамічним соусом для пікантності. Прикрашена листям чебрецю, петрушки та фундуком, що додають текстури й аромату.

Фірмовий карпаччо з телятини
Тонкі шматочки телячого карпаччо з лісовими грибами та тертим пармезаном. Трюфельна олія, чилі та рукола роблять страву більш витонченою. Яйце та гірчиця додають пікантності, а том кха створює унікальний аромат.

Тартар з телятини з українським акцентом
Телятина з додаванням каперсів, анчоусів і хрону, заправлена оливковою олією. Легкий кислуватий акцент від лайма та зеленої цибулі додає свіжості, а мікрогрін та пармезан довершують страву. Подається з хрусткою чіабатою. Подається з хрусткою чіабатою.

Тартар з лосося
Свіже філе лосося, нарізане кубиками, змішане з дольками стиглого авокадо, соком лайма та оливковою олією для ніжного смаку. Прикрашається каперсами, червоним чилі, руколою та зеленню цибулі, що надають легку гостроту й аромат. Тонкий соус із устричного соусу доповнює морський смак лосося, а часточка лайма додає свіжості.

Креветки по-португальськи
Соковиті креветки, обсмажені у традиційному португальському соусі з часником, вершковим маслом, перцем чилі та зеленню. Подаються з хрустким хлібом — аби насолодитись кожною краплею ароматного соусу.

Особливе українське сало з духмяним теплим хлібом
Тарілка українського сала — шматочки м’якого та ніжного сала, яке тане в роті, даруючи насолоду справжнім смаком домашнього приготування. Подається з ароматним темним хлібом, що гармонійно доповнює багатство смаків, корнішонами, які додають свіжої кислинки, і гострим перцем чилі, що надає пікантну нотку. Зелене ароматне поєднання цубулі та петрушки, а також гірчиця, роблять цю страву справжнім вибухом смаків, який перенесе вас у атмосферу справжньої української кухні.
Салати

Салат з кіноа та овочевим міксом свіжості
Легкий салат з ніжним міксом свіжих овочів, шпинату, м'яти та кінзи, в якому головну роль грає відварена кіноа. Огірок, авокадо та томати чері надають соковитості, а копчена паприка і медово-лаймовий фреш додають яскравих ноток. Страва завершується вершковим йогуртом лабне, скибками мигдалю та курячим яйцем, що дарує салату насичений смак.

Салат Цезар з теплим курячим філе
Класичний салат «Цезар» з легкими листками айсбергу та свіжого шпинату, доповнений соковитими томатами чері, смаженим курячим філе і хрусткими крутонами з додаванням пармезану та слайсів бекону. Ніжний соус «Цезар» ідеально завершує це італійське натхнення. Ідеально підходить для любителів класики!

Теплий салат з курячою печінкою, грушею та йогуртом лабне
Смачний теплий салат з ніжною курячою печінкою, смаженою з ароматом червоного вина та меду, в поєднанні з карамелізованою грушею на грилі. Салат доповнюють свіжі листя айсбергу, рукола та радічіо, а вершковий йогурт лабне додає легку кислинку. Прикрашений смаженими фісташками, мангольдом та легкою оливковою олією, цей салат стане вишуканим вибором для поціновувачів цікавих смаків.

Овочевий салат зі страчателлою в Грецькому стилі
Свіжий і легкий, але водночас насичений за смаком. Соковиті помідори, огірки, солодкий перець, червона цибуля та оливки Каламата створюють яскраву композицію, доповнену ніжною страчателою. Заправка на основі оливкової олії підкреслює природний смак овочів і додає салату середземноморської гармонії. Ідеальний баланс свіжості та вершкової ніжності.

Салат з ростбіфом, українською моцарелою та вишнею
Гармонія ніжного сиру моцарела, соковитого ростбіфа та легкої вишневої кислинки, доповнена соковитою зеленню та витонченою заправкою на основі гірчиці.

Салат з лососем та авокадо в медово-гірчичному соусі
Вишуканий салат зі слабосоленим лососем, авокадо та свіжими овочами – огірком, шпинатом, рукколою та мангольдом. Тонко нарізана селера додає текстури, а солодкий томат чері – яскравого кольору. Медово-гірчичний соус та пластівці мигдалю надають салату витонченого смаку, доповненого легким мікрогріном горошку.

Салат Цезар з креветками
Легендарний салат у нашій авторській подачі: соковиті креветки, хрусткий пармезан, крутони з чіабати, свіже листя асбергу та фірмовий соус Цезар. Класика з морським акцентом та бездоганною текстурою.

Салат з креветками, руколою та авокадо
Легкий та вишуканий салат, що поєднує соковиті креветки, свіжу руколу, яскраві томати чері та ніжні слайси пармезану. Страву доповнює витончена цитрусова нотка, яка додає свіжості та гармонійно підкреслює смак. Ідеальний вибір для тих, хто цінує легкість і насолоду у кожному шматочку.
Перші страви

Легкий курячий бульйон із ніжними фрикадельками
Легкий, прозорий курячий бульйон з додаванням фрикадельок з курячого фаршу та перепелиних яєць. Подається з маленькою пастою фарфаліні, що додає цікавий акцент, і прикрашений запеченою морквою. Ідеальна страва для поціновувачів класичних бульйонів з тонкими смаковими відтінками.

Справжній український борщ із томленими ніжними реберцями
Насичений та ароматний український борщ, приготований на основі домашнього курячого бульйону, з додаванням ніжних томлених свинячих реберець. Подається з копченим салом, часниковою олією та свіжоспеченим хлібом. Класика української кухні, яка не залишить байдужим.

Крем-суп із цвітної капусти з карпатськими лисичками
Оксамитовий крем-суп із цвітної капусти зі смаженими карпатськими лисичками - ідеальна страва для затишного обіду. Подається з хрусткими сухариками з чіабати, які чудово доповнюють ніжність супу. Легка, але насичена страва з теплим лісовим акцентом.

Надгрибний крем-суп з лісовими грибами та трюфельною пастою
Ніжний крем-суп з білих грибів, збагачений ароматом трюфельної олії та трюфельною пастою тартуфата. Вершкова текстура в поєднанні з легкою гірчинкою чебрецю та краплею соєвого соусу створює витончене смакове поєднання для справжніх гурманів. Ідеальний вибір для тих, хто цінує благородний смак лісових грибів.

Вершковий суп з морепродуктами
Делікатний суп на основі вершків, що поєднує найсвіжіші морепродукти: ніжну креветку, запечений судак та соковитий лосось. Вишуканий смак доповнюється ароматом запеченої моркви, бланшованих помідорів чері та легкою гостротою чилі. Посипаний зеленими кільцями цибулі, цей суп відображає кращі риси середземноморської кухні.
Піца

Піца Маргарита
Ідеальна класика на тонкому тісті з соусом помодоро, бланшованими томатами та двома видами моцарели: сиром моцарела піца та свіжою моцарелою в розсолі. Прикрашена листям базиліка та змащена оливковою олією — це втілення італійського смаку.

Піца Пепероні
Класична піца для тих, хто любить гострі відчуття. З пікантною салямі Наполі, томатним соусом помодоро, моцарелою та бланшованими томатами. Прикрашена листям петрушки і запеченою цибулею з димком, яка надає їй незвичайного аромату.

Піца Пепероні не гостра
Ця піца пропонує збалансований смак завдяки поєднанню томатного соусу помодоро, бланшованих томатів, ніжного сиру моцарела та зепеченої цибулі з димком, яка надає їй незвичайною аромату. В якості начинки додається ковбаса салямі Мілано, що додає піці легкого пікантного смаку без зайвої гостроти. Заправлена оливковою олією для підсилення смакових ноток.

Піца 6 сирів
Справжнє свято для шанувальників сиру! Піца на основі ніжного шпинатного бешамелю з моцарелою, пекоріно романо, пармезаном, горгонзолою, таледжо та рамзесом. Листя орегано додає пікантності, а мигдальні пластівці та зелена олія завершують гармонію смаків.

Піца з прошутто
Соковита піца з прошутто крудо на томатній основі з бланшованими томатами і моцарелою. Подається з руколою, пармезаном і бальзамічним соусом, який додає страві витонченої солодкості.

Піца з лисичками, білими грибами та трюфелем
Неймовірний смак лісових грибів у поєднанні з тонким ароматом трюфеля. Пухке тісто з цільнозернової муки покрите грибним соусом бешамель, смаженими лисичками, білими грибами та печерицями. Подається з руколою, сиром пекоріно романо та трюфельною олією — справжня насолода для гурманів.

Піца з ростбіфом по-українськи
На тонкому, хрумкому тісті – ніжний ростбіф, копчений бекон, цибуля та печериці. Пікантний сир рамзес і витончений пекоріно додають глибини смаку, а свіжа рукола освіжає композицію. Завершальний штрих – перець чилі, що підкреслює багатогранність кожного інгредієнта.
Смачно, вишукано, з українським характером!

Авторська піца зі страчателлою, анчоусами і томатною сальсою
Тонке, хрумке тісто, ароматна томатна сальса з легкою пряністю, філе анчоусів, що додають глибини смаку, та ніжна страчатела, яка м’яко огортає кожен інгредієнт. Витриманий баланс солоного, свіжого та вершкового - для тих, хто цінує простоту з характером.
Паста

Паста Карбонара
Спагетті, приготовані у кремовому соусі карбонара з додаванням копченого сала для класичного смаку. Оливкова олія та чорний перець гармонійно поєднуються з тертим пармезаном, що надає страві вершкової текстури та ніжного смаку.

Італійська паста Качо е пепе з телятиною
Витончена класика римської кухні! Ніжна паста, огорнута кремовим соусом із витриманого сиру Пекоріно Романо та ароматного чорного перцю. Ідеальний баланс пікантності й ніжності в кожному шматочку. Проста магія італійських традицій!

Паста Альфредо
Традиційна паста Альфредо, приготована з фетучіні у вершковому соусі з додаванням білого сухого вина та устричного соусу, що надає глибокого смаку. Додано кальмара, бебі-восьминога, лосось та креветку для створення морської нотки. Прикрашається свіжою зеленню. Подається з хрусткою чіабатою.
Вареники

Вареники 4 сира у вершковому соусі з пармезаном та трюфельною олією
Крафтові вареники з пшеничного цільнозернового борошна з чотирма сирами у вершковому соусі з пармезаном і трюфельною олією — це неперевершене поєднання смачних інгредієнтів. Тісто обгортає начинку з чотирьох видів сиру: дорблю, сулугуні, пармезану та адегейського. Вершковий соус з пармезаном і трюфельна олія надають страві елегантної глибини смаку, роблячи її справжнім делікатесом для цінителів сиру.

Вареники з картоплею у вершковому соусі, з в'яленими томатами, беконом і грибами
Нейомовірна смачна та насичена страва, де поєднуються крафтові вареники з картоплею і багатий смак в'ялених томатів, бекону та грибів. Вершковий соус надає страві ніжності та кремової текстури, а ароматні інгредієнти створюють гармонійну й апетитну композицію.

Вареники три м'яса з беконом та грибами у вершковому соусі
Вареники з соковитим поєднанням телятини, домашньої курочки та індички, доповнені ароматним беконом і грибами у ніжному вершковому соусі
Основні страви та гриль

Котлета з індички з картопляним пюре та соусом чедер
Ніжна котлета з індички, яка подається з оксамитовим картопляним пюре та насиченим соусом із чедеру. Мікрогрін горошку і копчена паприка додають страві виразного смаку та естетичної завершеності.

Котлета з судака з вершковим кремом із зеленого горошка
Ніжна котлета з судака, подається на подушці з вершкового крему із зеленого горошка. До страви додаються каперси, мікрогрін і копчена паприка, які надають їй оригінальності. Ідеальний вибір для поціновувачів делікатних смаків.

Деруни з лісовими грибамии та хрустким беконом у грибному соусі
Золотисті деруни, подаються з ніжним грибним соусом і смаженими лисичками, прикрашені хрустким беконом. Смак розкривається завдяки димній паприці та мікрогріну люцерни.

Соковите куряче філе під вершково-грибним соусом зі спаржею та бебі-картоплею
Ніжне куряче філе, запечене до соковитості, подається під оксамитовим вершково-грибним соусом, що делікатно розкриває смакову глибину м’яса. У дуеті - бебі-картопля з легкою золотистою скоринкою та аспарагус, який додає свіжості, структури й нотку зеленої елегантності.
Класика з новим диханням-смачно, тепло й вишукано.

Вирізка з фермерської свинини з лісовими грибами та запеченою бебі-картоплею
Фермерська свиняча вирізка, витримана до ідеальної текстури, поєднується з карпатськими лісовими грибами, делікатно тушкованими в пікантному соусі пеппер. Гарнір із запеченої бебі-картоплі, доповнений соковитим аспарагусом та солодкими томатами чері, завершує композицію витонченим балансом смаків.
Кожен шматок - справжня насолода.

Ніжне філе зі свинини під соусом горгонзола з карамелізованою грушею
Ніжне філе зі свинини, запечене до ідеальної соковитості, подається під вишуканим соусом горгонзола, що надає страві глибокого, пікантного характеру. Карамелізована груша додає витончену солодку ноту, збагачуючи смакову палітру. Завершує композицію свіжий мікс зелені з томатами чері, який додає легкості та кольору. Гармонія текстур і смаків для справжніх гурманів.

Томлені реберця на лагідній кукурудзяній подушці
Апетитні реберця, повільно томлені до соковитої м’якості в ароматних спеціях. Подаються з ніжною кремовою полентою, яка ідеально доповнює багатий смак м’яса. Вишукана страва для справжнього гастрономічного задоволення.

Мідії в вершковому соусі з сиром Пармезан та хрусткою чіабатою
Мідії в вершковому соусі з сиром Пармезан та хрусткою чіабатою
Соковиті мідії в ніжному вершковому соусі з додаванням каперсів і часнику, які доповнюються витонченим смаком пармезану. Страва подається з хрусткою чіабатою, що створює ідеальний контраст. Насичений смак розкривається завдяки білому вину та свіжій зелені, що надає легкості.

Лосось у вершковій елегії з ікрою оселедця
Соковитий стейк лосося у вершковому соусі з легким відтінком білого вина. Смак гармонійно доповнюють пармезан, свіжий шпинат, каперси і делікатна ікра оселедця, додаючи витонченості кожному шматочку.

Філе міньйон з горгонзолой, лисичками, печеною картоплею та хрустким пармезаном
Соковите філе міньйон, доповнене вершковою горгонзолою і смаженими лисичками. Подається з печеною картоплею та хрустким пармезаном, що додає особливого шарму та текстури цій страві.

Стейк Рібай "Сльози Вегана"
Рібай-стейк, приготований до досконалості на грилі з хрусткою скоринкою. Приправлений сіллю, чорним і рожевим перцем, листям чебрецю, оливковою олією та вершковим маслом, що надають йому насиченого аромату. Легка гостринка від чилі-олії доповнює соковитість стейка, створюючи незабутній смак.
Гарніри

Овочі гриль
Асорті овочів, приготованих на грилі: болгарський перець, баклажан, цукіні та печериці, заправлені оливковою олією, спеціями та легкою ноткою копченої паприки. Ідеальний вибір для шанувальників здорового харчування.

Картопляне пюре
Класичне картопляне пюре з ніжною текстурою, ідеально доповнює основні страви та приносить комфортний смак до кожного прийому їжі.

Печена картопля фрі з соусом айолі
Золотиста та хрустка печена картопля фрі подається з ароматним соусом айолі, який додає насичений, легкий часниковий смак. Ідеальний вибір для любителів пікантних гарнірів.

Картопля по-селянськи з соусом айолі порц.
Запечена картопля з апетитною скоринкою та яскравим ароматом часнику — ідеальний гарнір до будь-якої страви.

Печений батат фрі з соусом айолі
Соковиті палички печеного батату, приготовані до золотистої скоринки, подаються з ніжним соусом айолі. Батат має натуральну солодкість і легку хрусткість, що чудово поєднується з кремовою текстурою айолі

Рис
Легкий і поживний гарнір із ніжного розсипчастого рису. Ідеально доповнює страви з м’яса, риби та овочів.
Полента
Оксамитова полента на основі кукурудзяної крупи, томлена з вершковим маслом до ніжної консистенції. Делікатний гарнір із легким натяком на солодкувату кукурудзяну ноту.
Десерти

Шоколадний фондан з морозивом та малиновим соусом
Густий шоколадний фондан, що тане всередині, подається з малиновим кулі та крамблом з мигдалю, пармезану і шоколаду. Десерт завершується кремовим пломбіром і легким натяком на пікантність завдяки додаванню олії чилі.

Наполеон з солоною карамеллю
Класичний "Наполеон" із шарів золотистого тіста, просочених легким заварним кремом. Кожен шматочок — досконалий баланс ніжності й хрусткої текстури. Подається з солоною карамеллю та миндалевими пластівцями.

Баскський чізкейк з малиновим соусом
Ніжний баскський чізкейк злегка карамелізований, подається з тростинним цукром і освіжаючим малиновим кулі. Десерт прикрашений крамблом з мигдалю, пармезану та шоколаду, а також ніжними листочками чебрецю для додаткового аромату

Тірамісу
Класичне тірамісу на основі ніжного крему, вкритого шарами савоярді, просоченого ароматною кавовою пропиткою. Оформлений малиновим кулі та посипаний какао для витонченого смаку і легкого шоколадного відтінку.

Сирники з карамельним йогуртом та полуничним джемом
Традиційні українські сирники, подані з м’яким йогуртом лабне, карамельним соусом та домашнім полуничним джемом. Прикрашені м’ятою та мигдалевими пластівцями для витонченої хрусткої нотки.

Морозиво
Асортимент кремових видів морозива з різними смаками на вибір, які освіжать та задовольнять будь-які ваші смакові уподобання.